Добре дошли в ITni News

 
Потребителско име: Парола:
bullet Регистрация | bullet Забравена парола
Articles: Браузъри
Как да премахнем от браузъра злонамерен софтуер, нежелани реклами, изскачащи прозорци
MySpace-spyware.gifАко установите, че настройките на браузъра са променени, работи бавно, пренасочвани сте към непознати уеб страници и т.н., то най-вероятно компютъра ви е „заразен“ с нежелан или злонамерен софтуер. Разберете как да премахнете вредните, нежелани програми.
 


Firefox 32: Възстановяване на елементите и премахване на иконите от контекстното меню
firefox.jpgFirefox 32.0 идва с ново контекстно меню - някои от текстовите елементи са заменени с икони. Научете как да си ги върнете и да се отървете от иконите ... ако не ви харесват.
 Нов начин да променим новият изглед на страницата „Нов раздел“ в Chrome
google_chrome.jpgGoogle промениха облика на страницата "Нов раздел" в Chrome и премахнаха възможността за настройка и персонализация от браузъра. Разберете какви са новите възможности за персонализиране на страницата.
 Търсете с Google анонимно, чрез добавката за Firefox, Searchonymous
firefox.jpgОстанете влезли в профилите си в различните услуги на Google, но защитете вашите търсения от проследяване с добавката за Firefox, Searchonymous.
 Как да копирате всички линкове от уеб страниците във Firefox
firefox.gifДобавка за Firefox ви позволява да копирате всички препратки от уеб страниците или само тези, които са маркирани. Също така ви дава възможност да копирате всички препратки или само адресите за сваляне на файлове.
 ScriptBlock за Chrome блокира автоматичното изпълнение на скриптове в уеб сайтовете
google_chrome.jpgНаправете уеб сърфирането по-сигурно и по-бързо като използвате разширението за блокиране на скриптове ScriptBlock за Chrome.
 Как полето за всичко в Chrome да връща само предложения за търсене
google_chrome.jpgРазберете как при писане в полето за всичко на Chrome да връщат само предложения за уеб търсене.
 Как да си върнем старият вид на страницата „Нов раздел“ в Google Chrome
google_chrome.jpgНе харесвате новият дизайн на страницата „Нов раздел“ в Google Chrome? Ето как да си върнете старият!
 Firefox 21+: Как да изтеглите MP3 и H.264 файлове вместо да ги прослушвате в браузъра

Една от промените, които Mozilla въведе в наскоро излезлия Firefox 21 е възможността за просвирване на MP3, AAC и H.264 файлове директно в браузъра. Въпреки, че в много случаи тази функция е много удобна, може понякога да поискате да свалите файла на компютъра си. Ако е така, тук ще научите три начина как да направите това.

Как да добавим своя търсачка към полето за търсене във Firefox
firefox.gifКакто знаете Firefox има поле за търсене, което се намира горе, в дясно от адресното поле. То идва с Google, Bing, Yahoo! и някои други търсачки предварително инсталирани. Ако има сайт който посещавате често и искате да търсите в него бързо, то това ръководство ще ви помогне да създадете персонализирана търсачка по ваш избор.
 Как да деактивираме новият стил на контекстното меню в Google Chrome
google_chrome.jpgGoogle Chrome е вече с нов стил на менюто достъпно от десен бутон. Разберете как да си върнете старият му стил ако новият изглед не ви допада.
 Запознайте се с новият download мениджър на Firefox
firefox.gifНаскоро излезлият Firefox 20.0 идва с някои промени, една от които е новият download мениджър. Разберете как да работите с него или ако не ви допада, да си върнете обратно стария download мениджър.
 Превърнете Chrome разделите в списък и спестете памет с разширението OneTab
google_chrome.jpgРазширението за Google Chrome, OneTab ви позволява само с едно щракване да превърнете разделите в списък и така да намалите използваната системна памет и бъркотията в отворените табове.
 Пренареждане на елементите от контекстното меню в Opera
Преди няколко дни Opera Software пуснаха нова версия на техният уеб браузър. Ако сте от потребителите редовно използващи браузъра, не може да не ви е направило впечатление, че някои от елементите на контекстното меню са променили своите позиции. Ако сте от потребителите на които не им допада новата подредба на контекстното меню на браузъра Opera, то тук ще научите как лесно да го редактирате.

Премахване на бутона „Отваряне на нов подпрозорец“ (Open new tab) от “лентата с подпрозорците“ във Firefox
Ще разберете как да премахнете бутона „Отваряне на нов подпрозорец“ (Open new tab) от „лентата с подпрозорци“ във Firefox 3.5


Форум Последни коментари
Архив новини:
Фото галерия
merry christmas 17
Merry Christmas