Добре дошли в ITni News

 
Потребителско име: Парола:
bullet Регистрация | bullet Забравена парола
Articles: Смартфони
Как да пускате видео от YouTube във фонов режим на Android и iOS
Направете така, че да можете да слушате музика дори когато отворите друго приложение
 Как да възстановите изтрити снимки от Android телефони
Изтрий! Изтрий! О, НЕ, тези последните не трябваше да ги изтривам!!! - Попадали ли сте и вие в такава ситуация? Случвало ли ви се е да изтриете снимки от вашия Android телефон, а след това да се окаже, че сте изтрили и някои, които не е трябвало? Ако е така, ето какво можете да опитате за да си ги възстановите.
 Android: Как да изтрием историята на търсенето в мобилното приложение на YouTube
android.gifИсторията на търсенията ви в YouTube ви позволява да виждате вашите предишни заявки за търсене. Ако изтриете историята, предишните търсени думи и фрази вече няма да се показват като предложения в полето за търсене.
 


Използвайте старият си телефон като домашна охранителна камера, която можете да гледате от всякъде
apple-iphone.jpgАко имате на разположение стар смартфон и не го използвате, ето един начин да го превърнете в домашна охранителна камера, към която можете да се включите от всякъде.
 Как лесно да направим списък с всички инсталирани Android приложения
Инсталирали сте много Android приложения, искате да ги споделите но съставянето на списък е досадно и отнема твърде много време. Разберете как да направите списъка за секунди.
 Как да върнем обратно бутона на кошчето в Gmail за Android
Новият Gmail за Android вече не показва бутона на кошчето по подразбиране. Ако искате лесно да изтриете някои писма вместо да ги архивирате всички, тук ще разберете как да направите това.
Форум Последни коментари
Архив новини: