Добре дошли в ITni News

 
Потребителско име: Парола:
Запомни ме
bullet Регистрация | bullet Забравена парола
Категория "Чат"

SoliCall 1.6.9

ЧАТsolicall.gifSoliCall е безплатна програма за отстраняване на нежелани шумове и смущения по време на разговорите ви чрез Skype, Yahoo Messenger или Google Talk.

SoliCall ще направи звука, който получават вашите събеседници много по-професионален и изолиран. Инструментът има и опция за записване и съхраняване на вашите разговори в аудио библиотека.

home.png Home Page: www.solicall.com
license.png Лиценз: Freeware
operating_system.png OS: Windows XP/2000
download.png Download: SoliCall 1.6.9 | Mirror (1.30 MB)

Gizmo 4.0.5.400

ЧАТGizmoGizmo е още едно средство с което можете да говорите с приятелите си безплатно. За разлика от Skype, лицензът на Gizmo дава право на желаещите да напишат свои варианти на програмата. Освен възможност за безплатни разговори, Gizmo показва на карта къде точно се намира събеседника ви. Срещу заплащане можете да говорите и с хора, които не са потребители на Gizmo.

home.png Home Page: gizmo5.com
license.png Лиценз: Freeware
download.png Download: Gizmo 4.0.5.400 (13.29 MB)

mIRC Power Pack 8.0.0 RC13+

ЧАТmirc-power-pack.jpg  mIRC Power Pack е пакет от допълниния и модификации за най-популярната чат програма mIRC. В пакета влизат най-разнообразни разширения за mIRC - скриптове показващи статуса, позволяващи свързване към много IRC сървъри (до 30) , съхранение на няколко потребителски профили, опции за игри по време на чат, емулатор за ICQ, възможност за избор на различни визуални скинове и цветови теми, резолюция, шрифтове, скрипт за докладване какво слушате през Winamp в IRC, поддръжка на Teamspeak, уеб камери и много други. Инсталатора позволява избор и инсталиране на компоненти по избор.

home.png Home Page: mircpowerpack.net | За промените
license.png Лиценз: Freeware
download.png Download: mIRC Power Pack 8.00 RC13+ Lite | Mirror (8.00 MB)
download.png Download: mIRC Power Pack 8.00 RC13+ Full | Mirror (13.37 MB)
download.png Download: mIRC Power Pack 8.00 RC13+ Upgrade | Mirror (9.62 MB)
download.png Download: mIRC Power Pack 8.00 RC13+ Portable | Mirror (5.98 MB)

Instan-t 5.0 - /Freeware/

ЧАТInstan-t.gif  Instan-t е Instant Messenger, който ви позволява да общувате с потребители на мрежите на MSN, AOL, Yahoo! и ICQ. Освен размяна на текстови съобщения, програмата поддържа и гласов/видео чат, провеждане на конференции, аудио ефекти (Audio Emoticons), трансфер на файлове. Поддържа "кожи" - с които можете да промените външния му вид.

home.png Home Page: www.instan-t.com
license.png Лиценз: Freeware
download.png Download: Instan-t 5.0 (8.43 MB)

Total Communicator 2.8.0

ЧАТtotal_communicator.jpg  Total Communicator е безплатен, мултипротоколен Instant Messenger, базиран на Miranda IM. Лесен е за работа и е пестелив на системни ресурси. С него едновременно можете да чатите в: ICQ, AIM, MSN, Jabber мрежите.

Програмата е докладвана като 'ОПАСНА!' Линковете са премахнати!

home.png Home Page: www.totalcommunicator.net
license.png Лиценз: Open Source
download.png Download: Total Communicator 2.8.0 (2.75 MB)

BORGChat 1.0.0 Build 438

ЧАТBORGChat.gifBORGChat е програма за чат в локалната мрежа. Програмата ви предоставя възможност да създавате собствени канали, да изпращате файлове или картинки направо от клипборда.

BORGChat поддържа емотикони, имате възможност да нагласяте съобщенията при влизане и излизане от чата, да запазвате .log файл на разговорите и др.

BORGChat има интуитивен, многоезичен интерфейс, включително и български.

home.png Home Page: borgchat.softnews.ro
license.png Лиценз: Freeware
download.png Download: BORGChat 1.0.0 Build 438 | Mirror (2.4 MB)

SAM 5.0.0.7 Free Edition

ЧАТsam.gifSAM ( Skype Answering Machine ) е безплатен телефонен секретар за най-популярния клиент за разговори Skype. Това е незаменима програма, когато не сте на своето РС и няма кой да отговори на спешното обаждане по Skype.

SAM ви позволява да запишете съобщение, което да отговаря на входящите повиквания. След възпроизвеждане на съобщението инструмента записва съобщението на търсещият ви, което след това можете да прослушате.

Сред записваната потребителска информация са неговото име, ID, Skype Online Status, дата и час на обаждането, продължителност.

Изисквания: Skype

home.png Home Page: www.kishkish.com
license.png Лиценз: Freeware
download.png Download: SAM 5.0.0.7 Free Edition | Mirror (2.8 MB)

AChat 0.150 Beta

ЧАТachat.jpg  AChat e безплатна програма за чат във вашата локална мрежа. Позволява създаване на лични канали, можете да показвате на останалите потребители снимки, да променяте своя статус (зает, offline, online и т.н.), да изпращате съобщения до потребители, които в момента са offline, да споделяте файлове и др.
home.png Home Page: achat.sourceforge.net
Licence: Open Source
download.png Download: AChat 0.150 Beta (2.0 MB)

Google Talk 1.0.0.104

ЧАТGoogle Talk.gif С Google Talk ще можете да се обаждате и да пращате съобщения на своите приятели през Интернет, но за разлика от Skype, не дава възможност за разговори със стационарни или мобилни телефони. Можете да разменяте текстови съобщения и с потребители на Apple iChat, Trillian и Gaim. Програмата има лесен за навигация интерфейс подобен на популярната търсачка.
За да използвате Google Talk, трябва да имате регистриран акаунт в безплатната поща Gmail.

home.png Home Page: www.google.com
license.png Лиценз: Freeware
download.png Download: Google Talk 1.0.0.104 (1.53 MB)

MX Skype Recorder 3.2

ЧАТskype_recorder.jpg  Skype Recorder е записващ инструмент, работещ със Skype. Програмата работи в автоматичен режим - няма нужда да натискате "record" или "stop", записва директно в MP3 формат (от 8 до 320 kbits) чрез Lame MP3 Encoder. Програмата може да работи в "spy" режим (работи и записва всички разговори във фонов режим). Също така, ако не искате никой друг да ползва програмата, можете да я защите с парола. В новата версия е добавена поддръжка на Google talk и Yahoo Messenger.
Ограничения: 30 дни пробен перид, през който записва само първите 5 минути от всеки разговор.


home.png Home Page: www.skyperec.com
license.png Лиценз: Shareware
download.png Download: MX Skype Recorder 3.2 - с инсталатор (355 kB)
download.png Download: MX Skype Recorder 3.2 - без инсталатор (283 kB)
-----
download.png Download: Skype Recorder 2.1 Freeware

Firefly Internet Phone 3.4

ЧАТFirefly Internet Phone.gif
  Firefly Internet Phone е безплатна програма, чрез която ще можете да осъществявате гласови обаждания и да обменяте текстови съощения с други потребители имащи същата програма.

Освен това, на разположение имате и телефонен секретар.

home.png Home Page: freshtel.net
license.png Лиценз: Freeware
download.png Download: Firefly Internet Phone 3.4 (4.09 MB)
Форум Последни коментари
Архив новини:
Фото галерия
AllPeers
Hardware & IT