Добре дошли в ITni News

 
Потребителско име: Парола:
bullet Регистрация | bullet Забравена парола
Категория "Графика"

Spesoft Free Image Converter 2.75

Графикаspesoft-free-image-converter.pngSpesoft Free Image Converter е безплатна програма с която можете да конвертирате графични файлове както в единичен, така и в пакетен режим. Поддържа работа с голям брой файлови формати.

Освен възможност за конвертиране Spesoft Free Image Converter ви предлага и базови функции за редактиране на изображения.

home.png Home Page: http://www.spesoft.com/
license.png Лиценз: Freeware Trial (Платен)
operating_system.png OS: Windows 2000, XP, Vista
download.png Download: Spesoft Free Image Converter

ImRe 3.0

ГрафикаImRe.gifImRe е малък, безплатен инструмент за преоразмеряване на изображения. С помощта на програмата може да се променя размера на няколко изображения едновременно, като получения резултат може да бъде съхранен в един от следните формати: Jpeg,Bmp, Gif, Tiff, Png, Emf, Wmf.

Изисквания: .NET Framework

home.png Home Page: www.vcsoftwares.com
license.png Лиценз: Adware
operating_system.png OS: Windows XP, Vista, 7, 8
download.png Download: ImRe 3.0 (2.8 MB)

JetPhoto Studio 4.15.1

ГрафикаJetPhoto Studio.gifJetPhoto Studio e лесен за използване инсрумент за организиране и редактиране на изображения. С програмата лесно ще можете да промените размера на снимките, да им поставите воден знак в групов режим, да генерирате флаш албуми , slideshow, да си направите screensaver-и и wallpaper-и и др. Програмата е с приятен и интуитивен интерфейс.

home.png Home Page: www.jetphotosoft.com
license.png Лиценз: Freeware
operating_system.png OS: Windows 2000 / XP / Vista / 7
download.png Download: JetPhoto Studio 4.15.1 (16.6 MB)

FlaX 5.10

Графикаflax.jpgFlaX ви позволява да създавате текст ефекти във Flash формат. Програмата идва с огромен брой готови за използване ефекти. Всеки от ефектите може да бъде променян и след това съхраняван с новите настройки, което ви позволява да разширите библиотеката си с ефекти.

FlaX предлага визуализиране в реално време, което показва текстовата анимацията още докато я създавате. Като опция можете да добавяте за фон изображения и MP3 аудио ефекти.

Крайният продукт може да бъде експортиран като SWF файл, HTML Flash страница или самостоятелен изпълним (.exe) файл. Също така, FlaX може да стартира вашата анимация като стандартен Windows screensaver.

С помощта на FlaX можете да създавате банери за вашият сайт, както и текстови елементи, които да добавяте във видео клиповете си използвайки софтуер за видео обработка, като напр. Sony Vegas.

home.png Home Page: http://www.goldshell.com/flax/
license.png Лиценз: Freeware (Безплатен)
operating_system.png OS: Win (All)
download.png Download: FlaX 5.10 (815 kB)

Free Video to GIF Converter 2.0

Графикаfree-video-to-gif-converter.jpgFree Video to GIF Converter е безплатен, лесен за използване инструмент, който ви позволява да създавате анимирани GIF изображения от видео файлове включително AVI, WMV, MPEG, MOV, FLV, MP4, 3GP, VOB и т.н.

Въпреки, че GIF формата е може би най-лошия избор за конвертиране на видео (заради ограничения цвят и големия размер на файла), има ситуации в които може би ще искате да създадете анимиран GIF от даден видео файл.

Free Video to GIF Converter предлага лесен процес за конвертиране в две стъпки. Имате на разположение опция за промяна на ширината и височината. Можете да премахвате ръчно ненужните кадри, да ограничавате броя кадри в секунда. Също така, имате възможност да извлечете и конвертирате само част от видео файла.

Free Video to GIF Converter може да ви бъде полезен, например ако искате да си направите анимиран GIF аватар, анимиран елемент за сайта ви, screensaver за мобилният ви телефон или да добавите анимация към вашият подпис във форум или електронната ви поща.

home.png Home Page: www.video-gif-converter.com
license.png Лиценз: Freeware
operating_system.png OS: Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7
download.png Download: Free Video to GIF Converter 2.0 (8.3 MB)

mtPaint 3.40

ГрафикаmtPaint.gifmtPaint е абсолютно безплатен графичен редактор с отличен набор инструменти за обработка на графики. Може да редактира, изрязва, рисува, оцветява, Zoom-ва, прилага ефекти, конвертира.

Също така, mtPaint може да създава анимирани GIF картинки, поддържа "горещи клавиши" и други.

home.png Home Page: mtpaint.sourceforge.net
license.png Лиценз: Open Source
download.png Download: mtPaint 3.40 за Windows (5.9 MB)
download.png Download: mtPaint 3.40 за Linux (Ubuntu) (3.1 MB)

TKexe Kalender 1.1.0.4

Графикаtkexe-kalendar.jpgTKexe Kalender е програма за създаване на фото-календари. Разполага с удобни средства за създаването на оригинални и разнообразни календари с възможност за разпечатване на готовия проект. Налични са различни стилове и визуални ефекти, които могат да се прилагат при създаването на проекта.

home.png Home Page: www.tkexe.eu
license.png Лиценз: Freeware
download.png Download: TKexe Kalender 1.1.0.4 (40.50 MB)

TinyPic 3.18

Графикаtinypic.jpgДигиталните камери правят великолепни снимки, но те стават твърде големи за изпращане по е-mail. TinyPic e безплатна, малка програма, която решава този проблем - намалява размера на снимките с минимална загуба на качество. С приложението се работи лесно - избирате снимка и я пускате в прозореца на TinyPic.

TinyPic автоматично селектира най-доброто съотношение качество/размер. Новият размер на файла ще е 3-10% от размера на оригинала. Оразмерените снимки могат да бъдат съхранени в същата папка с променено име (напр. K1024_старото_име.JPG), в подпапка (K1024\) или да се замени оригиналния файл.

home.png Home Page: www.efpage.de
license.png Лиценз: Freeware - for private use only
download.png Download: TinyPic 3.18 (1.45 MB)

ANVSOFT Flash Slide Show Maker 5.10

ГрафикаANVSOFT Flash Slide Show Maker.gifANVSOFT Flash SlideShow Maker е безплатна програма за създаване на Flash-слайдшоу анимации от ваши снимки, само в няколко стъпки. Flash-анимациите са напълно пригодени за публикуване във вашия сайт.

ANVSOFT Flash SlideShow Maker предлага няколко готови шаблона за създаването анимациите, между които имате възможност за избор, а също така можете да задавате и музика за фон, и различни ефекти (например: падащи листа, снежинки и др.).

Ограничения: Рекламни надписи в края на flash-анимацията.

home.png Home Page: flash-slideshow-maker.com
license.png Лиценз: Freeware
download.png Download: ANVSOFT Flash SlideShow Maker 5.10 (22.68 MB)

Photobie 7.2.10

ГрафикаPhotobie.gifPhotobie е безплатна, лека и лесна за работа програма за редактиране на изображения с много от инструментите, ефектите и функциите на професионалните графични редактори.

Photobie поддържа работа със слоеве, плъгини, създаване и редактиране на .gif-ове, рамки, притежава вграден Flash player и браузър за изображения, може да прави снимки на екрана и др.

Изисквания: Microsoft .NET Framework

home.png Home Page: www.photobie.com
license.png Лиценз: Freeware
operating_system.png OS: Windows 7 /Vista / XP
download.png Download: Photobie 7.2.10 (5.7 MB)

TwistedBrush Open Studio 17.24

Графикаtwistedbrush.jpgTwistedBrush е програма за рисуване. За създаването на нова картина имате на разположение различни четки, бои, пастели, моливи, маркери, химикали и др.

Освен това е възможно и прилагането на множество ефекти. Програмата предлага интуитивен и удобен за работа интерфейс.

home.png Home Page: www.pixarra.com
license.png Лиценз: Freeware
operating_system.png OS: Windows 95/98/me/2000/NT/XP/Vista/7
download.png Download: TwistedBrush Open Studio 17.24 (Free Edition) | Mirror 1 | Mirror 2 (17.61 MB)
Форум Последни коментари
 • no-avatar.gif
  TeraCopy на: 22.09.2017 19:39
  Да не са върнали във версия ... за: TeraCopy 2.3 Final
 • no-avatar.gif
  Dimi Nikolova Nikolova на: 11.09.2017 09:07
  даю... за: Free Sound Recorder 10.0.2
 • no-avatar.gif
  itni на: 22.08.2017 17:16
  Благодаря, поправено е.... за: K-Lite Codec Pack 10.3.0
 • no-avatar.gif
  посетител на: 22.08.2017 13:35
  В заглавието - версия 13.4.5... за: K-Lite Codec Pack 10.3.0
 • it-expert.jpg
  serviz на: 20.06.2017 20:32
  Пробвах я и ми хареса програ... за: sWeather 1.6.9
Архив новини:
Фото галерия
merry christmas 15
Merry Christmas