Добре дошли в ITni News

 
Потребителско име: Парола:
bullet Регистрация | bullet Забравена парола
View Thread
 Print Thread
Няколко полезни програми от мен
ogniann
Flux - намаля синята светлина на монитора. Може да се регулира колко жълт да е монитора. Програма използва часовника на компютъра и когато започва да се скрива слънцето, прави монитора малко по-жълт вместо синьо-бял, което е по-полезно за очите и главата. От силната синкава светлина на монитора се получават червени очи
Търсене на песен по мелодия - може да разберете името на песента с мелодията й. Няма значение от къде върви музиката - bsplayer, winamp, youtube, онлайн радио, само трябва 20-30 секунди да работи. Случва се на неизвестни песни да не намери изпълнителя, но повечето известни поп и денс песни ги намира.
Dexpot - виртуален десктоп с доста функции, които улесняват работата в win. Може да се задава ефект на смяната на десктопа, да избирате клавишна комбинация със стрелките да се сменят. Може да прехвърлят прозорци с влачене от един на друг десктоп. Може да избирате броя им и на всеки да поставяте различен фон. Има допълнили функции подобни на alt+tab, но както с клавиши така и с мишката - може да поставите мишката най-горе в дясно и да видите всички програми, които ползвате на текущия десктоп.
7+ Taskbar Tweaker - с него може да премахнете превюто на програмите в таскбара. Като скролирате на програмите в таскбара може да ги минимизирате и показва, алтернативна на клик с ляв бутон. Това е по-удобно и става по-бързо. Може с кликане със скрола да затваряте програмите в таскбара и табовете на браузър.
Или ти управляваш деня, или денят управлява теб
 
Jump to Forum: