Здравейте!
Незнам дали тук е подходящото място за този въпрос но ще питам...
Имам проблем със звука филми и музика мога да гледам и слушам но клипчетата в интернет не мога да ги слушам... какъв може да е проблема...?
Здравей!
Ще трябва да дадеш малко повече информация (като например кой браузър ползваш, само от определен сайт ли нямат звук клипчетата или от всички, които си пробвал), защото обикновенно филмите, които гледаш от компютъра са avi формат, а клипчетата на сайтовете - flv, swf, mov.
Здравейте и от мен .Скоро открих сайта ви и от скоро се уча да работя с компютър и като начинаещ имам затруднения с работата с някои програми но горе долу се оправям и сама но има неща които няма как да разбера и трябва да попитам някой "как става това","как да направя това" и т.н.Ще се радвам ако помагате ,защото ще разчитам на съвети и помощ,когато ви попитам за нещо а въпроси ще имам със сигурност доста!Инат съм и като искам да направя нещо не се давам докато не го свърша.Е сега съм се заяла с една програма за slideshow за снимки но имам проблем със звука не ще да го дава.Така че сигурно това ще е пъвият ми въпрос ако неуспея да се справя сама.Чоа засега и до нови срещи.
Или преодоляваш страха и излизаш на сцената,или оставаш зад кулисите.Започни от началото и върви,докато стигнеш до края!Тогава спри.