Добре дошли в ITni News

 
Потребителско име: Парола:
bullet Регистрация | bullet Забравена парола

Как да възстановите изтрити снимки от Android телефони

Категория:СмартфониОценка: 0 от 5


Изтрий! Изтрий! О, НЕ, тези последните не трябваше да ги изтривам!!! - Попадали ли сте и вие в такава ситуация? Случвало ли ви се е да изтриете снимки от вашия Android телефон, а след това да се окаже, че сте изтрили и някои, които не е трябвало? Ако е така, ето какво можете да опитате за да си ги възстановите.

I. Възстановяване на изтрити снимки от Android телефони, без компютърdiskdigger-photo-recovery_sshot.png
1. Отворете Google Play Магазин и инсталирайте приложението „DiskDigger photo recovery“.

Според авторите си, приложението може да възстанови изтрити снимки от картата памет или от паметта на устройството, без да е непременно необходимо телефона ви да е рутнат.

Ако телефона не е рутнат, приложението ще направи "ограничено" сканиране за изтритите ви снимки, като търси в кеша и миниатюрите ви.

2. Отворете приложението и ако телефона ви не е рутнат натиснете BASIC SCAN. Приложението ще поиска разрешение за достъп до вашите снимки, аудио и видео файлове. Позволете му.

3. След като завърши сканирането и натиснете бутона RECOVERY, приложението ще ви даде възможност да изберете къде да възстанови намерените файлове – в папка на вашето устройство, да ги качи в Dropbox, Google Drive или да ги изпратите по имейл.


 


II. Възстановяване на изтрити файлове от Android телефони, с помощта на компютърВъзстановете изтритите снимки от всякакво Android устройство използвайки Recuva. Инструмента може да възстановява файлове и от флаш карти и МР3 плеъри. Освен снимки с Recuva можете да опитате да възстановите и загубени документи, видео, имейли и всякакъв друг тип файлове.

recuva_sshot.png
1. Изтеглете и инсталирайте Recuva или използвайте Recuva Portable.

2. За да може инструмента да възстанови снимките ви, трябва да извадите microSD картата и да я свържете с компютъра чрез карточетеца или адаптера. Не свързвайте телефона с компютъра директно чрез Micro USB Data кабела.

3. Стартирайте програмата. Изберете за какъв тип файлове и папката в която да бъде извършено сканирането.

4. След като сканиране завърши, Recuva ще ви покаже списък с намерените и достъпни за възстановяване файлове. Изберете кои от тях и къде да бъдат възстановени. След което можете да ги премествате, копирате, преименувате и т.н.


 


Възстановяване на изтрити контакти, съобщения, хронология на разговоритеАко сте загубили важни контакти или съобщения, или искате да си върнете предишна хронология на обажданията, която вече е изтрита, можете да опитате да възстановите тези данни от устройството ви чрез Android Data Recovery.

android-data-recovery_sshot.png

Без значение дали сте загубили информацията при инцидентно изтриване, root-ване, обновяване, форматиране на картата памет, заливане на устройството с вода, този инструмент ще помогне да възстановите тези важни за вас данни.
 
Comments
comments powered by Disqus No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Форум Последни коментари
 • it-expert.jpg
  serviz на: 07.08.2019 19:12
  Майките MS го съсипаха тоя с... за: Skype 8.51.0.86 Final / 7.41.0.101 Classic
 • it-expert.jpg
  serviz на: 27.05.2019 08:07
  Има ли начин за мозила и хро... за: uBlock Origin 1.21.2
 • no-avatar.gif
  Kaly Electronics на: 27.05.2019 04:23
  За коментара на Ханс Клос ще... за: Prey 0.6.2
 • no-avatar.gif
  itni на: 09.04.2019 08:42
  Може и така да е щом казваш,... за: Prey 0.6.2
 • no-avatar.gif
  Ханс Клос на: 08.04.2019 15:55
  Приложението ви е голям смях... за: Prey 0.6.2
Архив новини:
Фото галерия
merry christmas 06
Merry Christmas