Добре дошли в ITni News

 
Потребителско име: Парола:
bullet Регистрация | bullet Забравена парола

Как да възстановите изтрити снимки от Android телефони

Категория:СмартфониОценка: 0 от 5


Изтрий! Изтрий! О, НЕ, тези последните не трябваше да ги изтривам!!! - Попадали ли сте и вие в такава ситуация? Случвало ли ви се е да изтриете снимки от вашия Android телефон, а след това да се окаже, че сте изтрили и някои, които не е трябвало? Ако е така, ето какво можете да опитате за да си ги възстановите.

I. Възстановяване на изтрити снимки от Android телефони, без компютърdiskdigger-photo-recovery_sshot.png
1. Отворете Google Play Магазин и инсталирайте приложението „DiskDigger photo recovery“.

Според авторите си, приложението може да възстанови изтрити снимки от картата памет или от паметта на устройството, без да е непременно необходимо телефона ви да е рутнат.

Ако телефона не е рутнат, приложението ще направи "ограничено" сканиране за изтритите ви снимки, като търси в кеша и миниатюрите ви.

2. Отворете приложението и ако телефона ви не е рутнат натиснете BASIC SCAN. Приложението ще поиска разрешение за достъп до вашите снимки, аудио и видео файлове. Позволете му.

3. След като завърши сканирането и натиснете бутона RECOVERY, приложението ще ви даде възможност да изберете къде да възстанови намерените файлове – в папка на вашето устройство, да ги качи в Dropbox, Google Drive или да ги изпратите по имейл.


 


II. Възстановяване на изтрити файлове от Android телефони, с помощта на компютърВъзстановете изтритите снимки от всякакво Android устройство използвайки Recuva. Инструмента може да възстановява файлове и от флаш карти и МР3 плеъри. Освен снимки с Recuva можете да опитате да възстановите и загубени документи, видео, имейли и всякакъв друг тип файлове.

recuva_sshot.png
1. Изтеглете и инсталирайте Recuva или използвайте Recuva Portable.

2. За да може инструмента да възстанови снимките ви, трябва да извадите microSD картата и да я свържете с компютъра чрез карточетеца или адаптера. Не свързвайте телефона с компютъра директно чрез Micro USB Data кабела.

3. Стартирайте програмата. Изберете за какъв тип файлове и папката в която да бъде извършено сканирането.

4. След като сканиране завърши, Recuva ще ви покаже списък с намерените и достъпни за възстановяване файлове. Изберете кои от тях и къде да бъдат възстановени. След което можете да ги премествате, копирате, преименувате и т.н.


 


Възстановяване на изтрити контакти, съобщения, хронология на разговоритеАко сте загубили важни контакти или съобщения, или искате да си върнете предишна хронология на обажданията, която вече е изтрита, можете да опитате да възстановите тези данни от устройството ви чрез Android Data Recovery.

android-data-recovery_sshot.png

Без значение дали сте загубили информацията при инцидентно изтриване, root-ване, обновяване, форматиране на картата памет, заливане на устройството с вода, този инструмент ще помогне да възстановите тези важни за вас данни.
 
Comments
Покажи Disqus коментарите »
Това позволява на Disqus Inc. да обработва някои от вашите данни. Disqus privacy policy
Освен това е възможно да виждате и реклами от трети страни.
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Форум Последни коментари
Архив новини: