Добре дошли в ITni News

 
Потребителско име: Парола:
bullet Регистрация | bullet Забравена парола

Wise Registry Cleaner Free 11.1.5

От seek, 12.06.2024 10:34 · 0 Коментара
Размер на шрифта: a- а+
Категория:РегистриОценка: 0 от 5
wisecleaner.jpgWise Registry Cleaner е безплатна програма, която почиства регистрите на Windows от стари и неправилни записи. Позволява сканиране само на определени от вас категории, от регистрите.

След сканирането, Wise Registry Cleaner Free предоставя описание за всеки открит проблем, работи бързо и безопасно. Все пак, приложението записва промените така, че при нужда само с няколко клика на мишката, ще можете да отмените действията.

Отстранява проблеми в системния регистър и увеличава производителността
Докато използвате Windows, системния регистър постоянно нараства. Заедно с това и остарелите записи в него, което в крайна сметка води до намаляване на производителността и дори понякога до срив на системата.

Wise Registry Cleaner сканира системния регистър на Windows, намира грешки и остатъчни елементи в системния регистър и след това ги почиства или дефрагментира.

Система за архивиране и възстановяване
Wise Registry Cleaner е един от най-безопасните инструменти за почистване и дефрагментиране на системния регистър на Windows. Автоматично създава резервно копие, преди да се извърши каквото и да е почистване. При нужда можете да използвате архива за да възстановите системата до предишното й състояние.

Освен това, вие можете ръчно да създадете пълен архив на системния регистър или да създадете точка за възстановяване на системата. Препоръчително е да направите това преди да правите каквито и да било промени в системната или мрежовата конфигурация на вашия компютър.

Планирано автоматично почистване на системния регистър
Можете да настроите Wise Registry Cleaner да почиства регистъра по график ежедневно, седмично или веднъж на месец. Програмата автоматично ще почисти системния регистър във фонов режим, според планираното време.

От настройките също можете да създадете икона "Почистване с 1 клик" и да я поставите на работния плот. С тази функция можете да почистите системния регистър, като просто щракнете върху иконата, без да отваряте Wise Registry Cleaner.

Оптимизира системните настройки за по-добра производителност
Wise Registry Cleaner може да оптимизира настройките свързани със системния регистър за да подобри производителността на системата.

Това включва, ускоряване на стартирането и изключването на системата, подобряване на стабилността, увеличаване на скоростта на работа на системата и Интернет скоростта, удължаване на живота на SSD.

След оптимизацията ще забележите известно подобрение в производителността на вашия компютър.

Тези оптимизации са обратими. Можете лесно да възстановите настройките на системния регистър до системните настройки по подразбиране.

Опции за напреднали потребители
Wise Registry Cleaner предлага 2 режима на сканиране: бързо сканиране и дълбоко сканиране. Без значение кой от тях изберете, можете:

- Да персонализирате елементите за сканиране в избрана област - да изберете всички или само един. Например, невалидни ActiveX и COM компоненти, остарели записи на стартиращи със системата програми, невалидни софтуерни пътища и много други.
- Изключенията са разрешени така, че можете да кажете на Wise Registry Cleaner да отмени почистването на записи в системния регистър съдържащи конкретни думи в тях.

home.png Home Page: www.wisecleaner.com | Промените
license.png Лиценз: Freeware
operating_system.png OS: Windows XP/Vista/7/8/10/11 (32-bit и 64-bit)
download.png Download: Wise Registry Cleaner Free 11.1.5 (5.8 MB)
download.png Download: Wise Registry Cleaner Free Portable 11.1.5 (6.1 MB)


 

wise_reg_cleaner.jpg

Можете да включите субтитрите и да изберете автоматичен превод на български

Comments
Покажи Disqus коментарите »
Това позволява на Disqus Inc. да обработва някои от вашите данни. Disqus privacy policy
Освен това е възможно да виждате и реклами от трети страни.
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.

Подобни програми
Регистри

Category: Регистри
Number of Items: 12
bullet Glarysoft Registry Repair 6.0.1.7
Registry Repair е полезна програма, която сканира регистрите на Windows и поправя грешните/повредени записи, неправилните файлови асоциации, ненужн...

bullet Eusing Free Registry Cleaner 4.6 Final
Регистрите са най-критичната част от операционната система на всеки Windows компютър. Те са най-честата причина за сривове и съобщенията за грешки....

bullet Registry Trash Keys Finder 3.9.4.0
Registry Trash Keys Finder (RTKF) е безплатен инструмент за почистване на Windows регистрите. Програмата сканира системният регистър и извежда с...

bullet RegShot 1.9.1 Revision 321 Beta / 1.9.0 Revision 281
RegShot е безплатна програма, която ще ви бъде полезна ако трябва да сравните записите в системния регистър в два различни моменти, напр. преди и с...

bullet Vit Registry Fix Free Edition 9.5.9
Vit Registry Fix е програма за почистване на регистъра от остарели и грешни записи. След деинсталирането на някои програми в регистрите на Windows,...

bullet Quicksys RegDefrag 2.9
Внимание - програмата вече не се поддържа! Quicksys RegDefrag е безплатен инструмент, който дефрагментира регистрите на Windows. По този начин н...

bullet Free Registry Defrag 3.0 - /Freeware/
Free Registry Defrag е малък, безплатен инструмент за сканиране и оптимизация на системните регистри. Програмата анализира и дефрагментира регистри...

bullet COMODO Registry Cleaner 1.0.17.23
COMODO Registry Cleaner е безплатна инструмент, предназначен за поправяне на грешките и оптимизиране на Windows регистрите. Според авторите си, инс...

Форум Последни коментари
Архив новини:
Фото галерия
iPad Pro 2020
Hardware & IT