Добре дошли в ITni News

 
Потребителско име: Парола:
bullet Регистрация | bullet Забравена парола

Новите 3D Smart телевизори на LG са с рамка от само 1 милиметър

От seek, 10.01.2012 11:57 · 0 Коментара
Размер на шрифта: a- а+
lg-cinema-screen-lm8600.jpgLG Electronics представи новия CINEMA SCREEN дизайн на своите продукти на изложението за потребителска електроника CES, което се провежда тази седмица в Лас Вегас.

CINEMA SCREEN дизайнът ще бъде използван в серията CINEMA 3D Smart телевизори на LG за 2012 година. Той се отличава с изключително тънка рамка на екрана - само един милиметър - което създава всички необходими условия за завладяващо и комфортно 3D изживяване.

3D телевизорите на LG се предлагат и с три нови модела CINEMA 3D очила за 2012 година. Трите елегантни варианта CINEMA 3D очила са с 20% по-леки от предишните модели на компанията.

Функцията Dual Play, създадена на принципа на технологията, с която работят 3D телевизорите осигурява оптимално добро 3D забавление за геймърите. Благодарение на нея и на специалните Dual Play очила двама потребителя могат да играят едновременно на един телевизор и да виждат две напълно различни картини, без да има нужда екранът да се разделя на две.

Освен това технологията 3D Sound Zooming създава звук, чиято сила и дълбочина може да бъде регулирана спрямо позицията и движението на 3D картината, така че вълнуващото визуално изживяване е допълнено от завладяващ звук.

Разбира се, новите CINEMA 3D Smart телевизори ще са оборудвани с функцията Smart TV на LG. Smart телевизорите на LG разполагат с над 1000 приложения и предлагат набор от висококачествени услуги за работа със съдържание, в това число онлайн магазина 3D World, който дава на потребителите достъп до все по-голямо количество 3D съдържание.

Освен това вграденият конвертор на 2D съдържание в 3D формат на практика дава неограничен достъп до 3D съдържание.
Comments
comments powered by Disqus No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.
Форум Последни коментари
Архив новини:
Фото галерия
merry christmas 11
Merry Christmas