Добре дошли в ITni News

 
Потребителско име: Парола:
bullet Регистрация | bullet Забравена парола

HP осигурява повишена производителност и автоматизация с новите сървъри HP ProLiant Gen8

От dmladenova, 16.05.2012 14:31 · 0 Коментара
Размер на шрифта: a- а+
HP разшири портфолиото си HP ProLiant Generation 8 (Gen8) с въвеждането на нови сървъри, които осигуряват повишена производителност, улесняват поддръжката и съкращават времето в режим на работа на центровете за бази данни.

HP обяви също и нови финансови програми за партньори и за поддръжка, включително HP ProActive Insight Architecture Alliance, която обединява водещи световни технологични компании с цел елиминиране на ръчните операции за поддръжка и значително подобряване на ефективността на центровете за бази данни.

С HP ProLiant Gen8 и разширената екосистема от програми, HP помага на организациите да трансформират технологичните силози в ефикасни, силно автоматизирани ИТ инфраструктури, позволявайки пренасочване на 30 дни за годината от времето за ръчни операции така че те да бъдат посветени на иновации, които стимулират растежа на компанията.

Предоставяне на повече изчислителна мощност.
Разширената линия HP ProLiant Gen8 включва нови сървъри, базирани на последната серия процесори AMD Opteron™ 6200, процесор Intel® Xeon® от семейството на E5-2400 и процесор Intel® Xeon® от семейството E5-4600. Допълнителните подобрени ускорители HP PCIe Gen2 IO, увеличаващи достъпа до неизползваните данни, помага на клиентите да подобрят производителността на приложенията и на изчислителните цикли.

За да отговори на изискванията, ставащи все повече и повече както сред малките и средните предприятия, така и при големите корпорации, HP предлага новите rack-and-tower сървъри HP ProLiant Gen8 и нов блейд сървър с процесор Intel Xeon от семейството на E5-2400:
• HP ProLiant DL360e Gen8, раково оптимизирана сървърна единица с един рак (1U), предоставя подобрено сервизно обслужване и подкрепя широка гама от малки, средни и големи компании.
• HP ProLiant DL380e Gen8, раково оптимизирана сървърна единица с дизайн от два рака (2U), осигурява по-голям изчислителен капацитет и съхранение на приложенията в центровете за бази данни.
• HP ProLiant ML350e Gen8, разширен Tower вариант с 2 процесора (2P), която предоставя на отдалечените клонове и офиси, нива на производителност, присъщи на корпорации.
• HP ProLiant BL420c Gen8 е блейд сървър, който е идеален за корпоративните клиенти, чувствителни към разходите и за средния бизнес, като предлага усъвършенствани възможности за управляемост на приложения, изискващи висока производителност и надеждност.

HP добави в поддръжката на линията HP ProLiant Gen8 и серията процесори AMD Opteron 6200 чрез:
• HP ProLiant DL385p, рак сървър за 2U производителност, предназначен за виртуализация, бази данни и висока производителност на приложенията.
HP ProLiant BL465c Gen8, първият блейд сървър с 2 000 ядра на рак за виртуализаци, бази данни и висока производителност на приложенията.
• Семейството скалируеми сървъри HP ProLiant също така ще предоставят поддръжка за процесорите Intel Xeon E5-4600 в нови с оптимизирана плътност фактори както за блейд, така и за рак сървъри. Те ще бъдат в наличност през лятото.

Екосистема, която увеличава вградената интелигентност и осигурява водеща производителност
Екипът, разработил HP ProActive Insight Architecture, насочва своите усилия към максимализиране на вградената интелигентност на сървърите HP ProLiant Gen8. Членовете на Екипа са лидери в сферата на памет, сторидж, input/output (I/0), мощност и инфраструктура. Те създават технологии, които отговарят на стандартите на HP ProActive Insight Architecture за подпомагане на процеса на анализиране на хиляди системни параметри, и осигуряват високи нива на автоматизация, съдействащи за намаляване на непланираните спирания в центровете за бази данни, причинени от грешки при ръчните операции.

Технологията, привнесена от членовете на Екипа, е интелигентно интегрирана в сървърите HP ProLiant Gen8, за да съдейства за ефективната комуникация на сигнали, мерки и други критични системни алармиращи анализи към портала за поддръжка на HP Insight Online. Клиентите, които използват услугите на HP за отстраняване на проблеми и оптимизиране на производителността, могат да съкратят времето, необходимо за справяне с проблеми, с до 40 %, намалявайки и потенциалните непланирани спирания.

Нещо повече, HP работи с водещи световни софтуерни компании, като например Microsoft Corp, Red Hat, SAP и VMware, за да въведе ключови за индустрията бенчмаркс за производителност със сървърите HP ProLiant Gen8. Детайли за тези революционни резултати могат да бъдат разгледани на http://h18004.www1.hp.com/products/servers/benchmarks/index.html.

Увеличаване на продуктивността на клиентите на HP с поддръжка и финансиране.
HP Proactive Care предоставя на клиентите цялостна поддръжка от типа “директно до експерти” и услуги, които ускоряват времето за разрешаване на проблеми с до 66 %.(3) Това елиминира забавянето, прекарано в циркулиране между различните нива на поддръжка, както и минимизира непланираните спирания.

Интегрирането на сървърните диагностични данни с инструментите за автоматизация в сървърите HP ProLiant Gen 8 предлага на клиентите безпрецедентна поддръжка за оптимизации, ефективност на разходи и предотвратяване на проблеми.

За да помогне на клиентите да ускорят процеса на внедряване и максимално да увеличат своите инвестиции, вече е наличен курс “Възможности и технологии на сървърите ProLiant Gen8” чрез HP Образователни Услуги.

Новата програма HP Financial Services Refresh for Less предоставя на организациите възможността да преминат към HP ProLiant Gen8 без да им е необходим капиталов бюджет, за да могат да реализират непосредствени спестявания от оперативни разходи. HP Финансови Услуги могат допълнително да улеснят прехода за потребителите от използваните до този момент сървъри чрез различни възможности, вариращи от търговски такси и логистика, до услуги за обновяване, ремаркетинг и рециклиране.

HP Gen8 разкрива нови възможности за хиляди нови клиенти
HP предостави сървърите HP ProLiant Gen8 на хиляди нови клиенти, включително Bitedefender, Blue Cross Blue Shield, Garanti Bank, JPMorgan Chase, Purdue University, Raytheon, University Hospitals Leuven и Verint.

“Като лидер в научните изследвания с цел подобряване на грижата за пациентите, ние се нуждаем от технологична инфраструктура, която може да ни помогне да оценим медицинските постижения, като същевременно елиминираме скъпо струващите и отнемащите време ръчни операции”, каза Рейноуд Рейнърс, ИТ Мениджър, Инфраструктура и Операции, Университетска болница в Льовен, Белгия. “Вградените в сървърите HP ProLiant Gen8 интелигентни технологии автоматизират повечето от тези дейности, спестявайки ни часове административно време и намалявайки оперативните разходи”, сподели още той.
Comments
Покажи Disqus коментарите »
Това позволява на Disqus Inc. да обработва някои от вашите данни. Disqus privacy policy
Освен това е възможно да виждате и реклами от трети страни.
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.
Форум Последни коментари
Архив новини: