Добре дошли в ITni News

 
Потребителско име: Парола:
bullet Регистрация | bullet Забравена парола

Moon by 1-Ring: Умна, левитираща камера пази и контролира дома

От seek, 02.11.2017 18:00 · 0 Коментара
Размер на шрифта: a- а+
moon-by-1-ring.jpg
Moon by 1-Ring е първата в света левитираща смарт камера, която ще направи много повече от това да впечатли вашите приятели.

Оборудвана с широк набор от допълнителни функции като най-различни сензори, възможност за двустранна комуникация и контрол на домашните уреди, Moon by 1-Ring може да се окаже най-полезната камера произвеждана някога.

Moon by 1-Ring се „носи във въздуха“ над нейната основа и е в състояние да се завърта на 360 градуса. Отличава се с широкоъгълна 5 мегапикселова камера и може да записва 1080p видео. Има дори функция за „нощно виждане“ и се зарежда автоматично докато левитира.


Може да бъде контролирана от различни платформи. Потребителя може да завърта камерата и да записва видео. Да контролира домашните или офис уреди чрез Bluetooth или инфрачервен сигнали.

Вградените сензори за температура, влажност, светлина и въглероден диоксид позволяват осъществяването на мониторинг. При промяна на обстановката Moon by 1-Ring изпраща съобщения до потребителя или извършва предварително дефинирани действия. Напр. завъртане на камерата към действието, заснемане и изпращане на снимки.

Оборудвана е с говорител и 3 микрофона с функция за шумопотискане. Може да бъде използвана и без нейната поставка, благодарение на до 5-те часа живот на батерията и вградена памет с капацитет да съхрани до 12 часа запис.

Окончателната цена на дребно се очаква да е около 330 долара.
Comments
Покажи Disqus коментарите »
Това позволява на Disqus Inc. да обработва някои от вашите данни. Disqus privacy policy
Освен това е възможно да виждате и реклами от трети страни.
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.
Форум Последни коментари
Архив новини: