Добре дошли в ITni News

 
Потребителско име: Парола:
bullet Регистрация | bullet Забравена парола

MySpace въвежда синхронизация с Facebook

От ITni, 31.08.2010 17:30 · 0 Коментара
Размер на шрифта: a- а+
myspace.jpgСоциалната мрежа MySpace, въведе нова функция, която позволява на потребителите да свързват акаунтите си от ресурса с профилите си във Facebook, съобщава агенцията France-Presse.

Потребителите на MySpace, ще могат да споделят с приятелите си от Facebook видео, музика, снимки и линкове. Също така, актуализациите на статуса им в MySpace, автоматично ще се показват на страниците им във Facebook.

За сега, синхронизацията с Facebook, работи еднопосочно. Това означава, че обновяването на статуса във Facebook, няма да се появява на страниците на потребителите в MySpace. Администрацията на MySpace, обаче обещава, че в близко бъдеще ще заработи и двустранната синхронизация.

Проекта MySpace стартира през 2003г. и няколко години беше лидер сред социалните мрежи. През февруари 2009г. Facebook изпревари MySpace по брой потребители. В момента във Facebook има регистрирани около 550 млн. потребители, докато в MySpace са по-малко от 100 млн.

Новата функция ще позволи на милиони потребители да споделят съдържание извън пределите на MySpace, което според администрацията на социалната мрежа, би трябвало да поддържа интереса към проекта и у тези потребители, които предпочитат да използват Facebook.
Comments
comments powered by Disqus No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.
Форум Последни коментари
Архив новини:
Фото галерия
Slax Linux 9.0
Software and Apps