Добре дошли в ITni News

 
Потребителско име: Парола:
Запомни ме
bullet Регистрация | bullet Забравена парола

Adlesse – заменете рекламата в браузъра с полезна информация

От seek, 04.04.2012 12:02 · 0 Коментара
Размер на шрифта: a- а+
adlesse-01.jpgРекламата е основен източник на доходи за много сайтове. Благодарение на нея се създават нови проекти, плаща се за сървъри, наемат се автори и т.н. При някои сайтове обаче, рекламите са твърде много като количество или формата им е дразнещ посетителите – ярки цветове, мигане и т.н.

Досега съществуваха два варианта – потребителя или да се примири с рекламите, или с помощта на различни добавки към браузъра да забрани рекламите напълно. Вече има и трети вариант. Проекта Adlesse заменя рекламите с полезна за вас информация.

Adlesse намира рекламните блокове и ги заменя с интересна за вас информация. Например прогнозата за времето, последните публикации и съобщения на вашите приятели във Facebook и Twitter, цитати от известни личности и други.

google.png

За да използвате Adlesse трябва да инсталирате разширение към браузъра си. Поддържаните браузъри са: Google Chrome, Firefox, Opera, Safari и ... Internet Explorer.

След инсталирането приложението автоматично отваря страницата с неговите настройки. От нея можете да настроите Adlesse според вашите предпочитания.

В сравнение с използване на добавки от сорта на AdBlock, използването на Adlesse е „нежен“ начин за премахване на рекламата. Иновативното и заслужаващо внимание при Adlesse е това, че показва модули с действително интересна и полезна информация, вместо досадни и отвличащи вниманието банери.

Проекта все още не е напълно завършен и разработката му продължава. Все още е възможно да пропуска някои реклами. Ако имате някакви забележки или предложения, можете да ги споделите с авторите на проекта тук.
Comments
comments powered by Disqus No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.
Форум Последни коментари
Архив новини: