Добре дошли в ITni News

 
Потребителско име: Парола:
bullet Регистрация | bullet Забравена парола

NEVS InMotion – Концептуален безпилотен автомобил на бъдещето

От seek, 09.06.2017 18:56 · 0 Коментара
Размер на шрифта: a- а+
nevs-inmotion-concept.jpgКомпанията National Electric Vehicle Sweden AB (NEVS), която през 2012 г. придоби активите на фалиралата Saab Automobile AB, представи своето виждане за градски автомобил на бъдещето. Концепцията InMotion визуализира какъв ще бъде животът, когато автомобилите са електрически и напълно автономни.

Интериорът повече прилича на мобилен офис отколкото на автомобил. Огромните прозорци на вратите изпълняват и ролята на интерактивни дисплеи.

Предвижда се придвижването да става изцяло в автономен режим. Вътре няма нито волан, нито педали, нито прибори за управление. Седалките могат да променят своето положение за да могат да се адаптират към различните нужди. Например за бърза дрямка, за водене на делови преговори, презентации или просто за общуване.

Концепцията предвижда използване единствено на електрическо задвижване, но за сега характеристиките не са определени. Говори се само, че се планира безжично зареждане на акумулаторите.

От NEVS са уверени, че InMotion ще позволи на хората да се възползват максимално от времето си, ще намали броя на автомобилите в града и трафика.


Снимки на Nevs InMotion можете да видите на cnet.com/roadshow/...
Comments
comments powered by Disqus No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.
Форум Последни коментари
Архив новини:
Фото галерия
merry christmas 18
Merry Christmas