Добре дошли в ITni News

 
Потребителско име: Парола:
bullet Регистрация | bullet Забравена парола

Files Go от Google: Освободете място на телефона си

От seek, 05.12.2017 17:08 · 0 Коментара
Размер на шрифта: a- а+
files-go-by-google_sshot.png
Files Go от Google е ново приложение от Google, което ще помогне на Android потребителите бързо да почистят паметта на устройствата си от непотребни и ненужни файлове.

Инструмента автоматично намира и премахва дублиращите се файлове, неизползваните приложения, изображения и видео файлове от приложенията за мигновени съобщения. Също така, ще освободи заеманото от временни файлове място, както и кеш паметта.

Интелигентните алгоритми на Google подсказват кои файлове да бъдат изтрити за да се предотврати запълването на свободното пространство. Колкото по-често бъде стартирано приложението , толкова по-точни ще стават препоръките.

Части от съдържанието могат да бъде премествани от вътрешната памет, на SD картата, направо от приложението.


Подобно на AirDrop на Apple, Files Go позволява трансфера на файлове между близко стоящи устройства (със скорост до 125 Mbps), без нужда от Интернет връзка и без да изразходва мобилни данни, стига и двете устройства да имат инсталирано приложението. Сигурността на предаваните данни е подсигурена чрез WPA2 криптиране.

Приложението Files Go е достъпно за всички Android устройства работещи с Lollipop (5.0) или по-нови версии на ОС. От Google са категорични, че приложеното им не съдържа злонамерени софтуер или модули и средно може да освободи до около 1 GB пространство.
Comments
comments powered by Disqus No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.
Форум Последни коментари
Архив новини:
Фото галерия
merry christmas 09
Merry Christmas