Добре дошли в ITni News

 
Потребителско име: Парола:
bullet Регистрация | bullet Забравена парола

Как лесно да направим списък с всички инсталирани Android приложения

Категория:СмартфониОценка: 0 от 5


Попадали ли сте в ситуация при която ваш съученик или колега ви пита какви приложения сте инсталирали на вашето Android устройство? Или искате да публикувате в уеб сайт или форум инсталираните на устройството ви приложения, да речем за някаква класация или просто за да ги споделите?

Имайте в предвид, че когато правите такъв списък, за другите потребители ще бъде много по удобно ако освен името на приложението приложите и връзка към Google Play, от където то да може да бъде свалено и инсталирано.

Създаването на списъка „на ръка“ обаче, особено ако сте инсталирали повечко приложения, може да бъде досадно и да отнеме време. Ето защо би било чудесно ако инсталирате нещо и с натискането на един бутон то създаде такъв списък. Именно това прави безплатното приложение List My Apps.

android-list-my-apps.jpg

След като List My Apps бъде инсталирано, то ще състави списък с всички инсталирани приложения на вашето Android устройство. Списъка ще включва само приложенията, които вие сте инсталирали, без системните приложения и предварително инсталираните от производителя на устройството ви приложения.

Освен имената на приложенията, List My Apps показва и техните икони. Имате възможност да изберете кои приложения да влязат в списъка и кои не. Ако не сте сигурни за някое приложение, продължителното натискане върху името му ще покаже допълнителна информация включително версията му, датата на инсталиране и евентуално обновяване, директорията за съхранение на данни на устройството.

По подразбиране видът на списъка е обикновен текст, но вие можете да го промените на HTML, BBCode или Markdown (използва се от Reddit). Последните три опции съдържат всички директни връзки към Google Play.

Когато сте готови да копирате списъка в клипборда, натиснете иконата на клипборда намираща се отгоре в дясно. След това поставете съдържанието в електронната поща, Evernote или друго приложение, което предпочитате да използвате.

Също така, можете да използвате иконата за споделяне за да споделите списъка в социалните мрежи.

И така. Ако искате да споделяте вашите Android приложения, List My Apps може да ви бъде много полезен, защото с него се работи лесно и пести време.
Comments
Покажи Disqus коментарите »
Това позволява на Disqus Inc. да обработва някои от вашите данни. Disqus privacy policy
Освен това е възможно да виждате и реклами от трети страни.
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Форум Последни коментари
Архив новини: